Blog

Visie

Geluk
Ieder mens heeft een basis behoefte, GELUK. Of je nu jong bent of oud, het kunt verwoorden of niet, geluk is waar we allemaal naar zoeken. Vaak zoeken we geluk buiten ons zelf, in spullen, een nieuwe baan, een andere partner, beroemd worden of veel geld verdienen. En vaak komen we dan bedrogen uit, want geluk zit in ons, en kan ook alleen uit onszelf komen.

Zijn wie je bent
Er zijn factoren die ertoe bijdragen dat we ook uit die innerlijke bron kunnen putten. Een belangrijke voorwaarde is, dat je gewoon mag zijn wie je bent, je niet anders hoeft voor te doen en geaccepteerd wordt, met alles wat bij je hoort. Door je prettig en gewaardeerd te voelen kun je vanuit eigen motivatie tot verandering en groei komen. Wij geloven niet in straffen en belonen. Ware beloning is het gevoel hebben dat je zelf iets hebt bereikt omdat je dit zelf wilde.
Dat proces vraagt tijd en geduld van alle betrokkenen maar geeft uiteindelijk een blijvend gevoel van zelfwaardering en duurzame veranderingen ten goede.

Erkenning
Erkenning is een andere. Erkenning van wie je bent en wat jij te zeggen hebt in dit leven.

Op de Maarhoeve is dit dus de kernvisie. Wie bij ons zijn of haar tijd komt doorbrengen is Welkom met alles wat bij hem of haar hoort. En wordt gehoord in de behoeften die aanwezig zijn.Lid van Paletzorg
Lid van ZZP Nederland
Lid van Nationale Hulpgids
Zorgboerderij de Maarhoeve
Marsumerweg 8
9901TP Appingedam
KvK 55687911
Contact
Kris Wijkstra
06 - 40861615
info@zorgboerderij-maarhoeve.nl
Volg de Maarhoeve
Twitter Facebook YouTube Linkedin
© 2014 Zorgboerderij de Maarhoeve